Telecomunicatii – Ambalaje Industriale


Ambalare cabinete telecomunicatii

ambalare-dulapuri1-300x225

Ambalare completa compusa dintr-o caseta de placaj si folie ESD + ambalaj spuma interior. Beneficii: Soluţie de ambalare standard pentru toate fluxurile. Un singur furnizor pentru toate produsele de ambalare. Buna protectie impotriva socurilor si vibratiilor. Timp economisit in procesul de ambalare.

Cerere de oferta

Ambalaje telefoane mobile

ambalaje-telefoane-mobile1-300x225

Solutie de ambalare ce reduce daunele, fiind implementata in tari din intreaga lume. Beneficii: Solutii de ambalare in conditii de siguranta. Se reduc furturile. Rezistenta buna pentru a optimiza stivuirea in camioane.

Cerere de oferta

Ambalare filtre RBS (statii radio)

ambalare-filtre-rbs1-300x225

Ambalare compusa din paleti din lemn si placaje interioare. Beneficii: Solutie de ambalare ergonomica personalizata. Mecanisme de blocare pentru siguranta produselor. Flexibilitate pentru satisfacerea cerintelor clientilor. Reducerea costurilor totale.

Cerere de oferta

Ambalaje surse de alimentare

ambalaje-surse-de-alimentare-neintreruptibile2-300x225

Solutie de ambalare a produselor sensibile la soc si coroziune. Beneficii: Materiale ce asigura protectia produselor. Asamblare simpla; accesorii din lemn. Produsul nu necesita niciun alt tratament dupa ambalare. Reducerea costurilor pentru transportul aerian.

Cerere de oferta