slider-ambalaje2

AMBALAJE INDUSTRIALE:

Acoperim toata gama din industria de prelucrare a lemnului de la ambalaje industriale de lemn pana la producerea de:
– producem, reconditionam si comercializam paleti si europaleti conform standardelor in vigoare sau atipici
– amarari si ancorari ale marfurilor de mare tonaj pentru transportul maritim, feroviar si terestru.


Ambalaje cabinete telecomunicatii

ambalare-cabinete-telecomunicatii-2-300x225

Ambalare completa compusa dintr-o caseta de placaj si folie ESD + ambalaj spuma interior. Beneficii: Soluţie de ambalare standard pentru toate fluxurile. Un singur furnizor pentru toate produsele de ambalare. Buna protectie impotriva socurilor si vibratiilor. Timp economisit in procesul de ambalare.

Cerere de oferta

Ambalaje telefoane mobile

ambalaje-telefoane-mobile-300x225

Ambalare ce reduce daunele, fiind implementata in toata lumea.
Beneficii:
Solutii de ambalare in conditii de siguranta. Se reduc furturile. Rezistenta buna pentru a optimiza stivuirea in camioane.

Cerere de oferta

Ambalare RBS (Statii radio baza)

ambalare-filtre-rbs-statii-radio-de-baza-300x225

Ambalare compusa din paleti din lemn si placaje interioare. Beneficii: Solutie de ambalare ergonomica personalizata. Mecanisme de blocare pentru siguranta produselor. Flexibilitatea pentru satisfacerea cerintelor. Reducerea costurilor

Cerere de oferta

Ambalare RBS (Statii radio baza)

ambalaje-surse-de-alimentare-neintreruptibile1-300x225

Ambalare a produselor sensibile la soc, vibratii si coroziune. Materiale ce asigura protectia produselor. Asamblare simpla; accesorii din lemn. Produsul nu necesita niciun alt tratament dupa ambalare. Reducerea costurilor de transport aerian.

Cerere de oferta

Ambalare monede si bancnote

ambalare-monede-si-bancnote-300x225

Ambalare ce asigura stivuire si manevrabilitate. Ambalajul poate face fata presiunii create de monede (350 kg – 600 kg). Transport securizat.

Cerere de oferta

Ambalaje rulouri
de cupru

ambalaje-rulouri-de-cupru-300x225

Ambalare industriala. Beneficii: Protectie superioara a recipientului de depozitare. Economii anuale in transporturile maritime. Abordarea problemelor legate de spatiul de stocare.

Cerere de oferta

Ambalare marfuri periculoase

ambalare-marfuri-periculoase1-300x225

Ambalare ermetica a produselor. Beneficii: Manevrare usoara si acces rapid la produsele continute. Cutii formate din placaj solid pentru protectie optima. Reducerea timpului de ambalare

Cerere de oferta

Transportoare
marfa

ambalaje-transportoare-marfa-300x225

Ambalare compusa din cutii de placaj demontabile si mai rezistente decat cutiile din lemn. Economisirea costurilor de transport pentru clienti. Ambalajul de export este in conformitate cu reglementarile internationale sanitare.

Cerere de oferta

Ambalare cilindri de gaz si chimicale

ambalare-cilindri-de-gaz-si-chimicale-300x225

O solutie inovatoare de protectie exterioara: casete de placaj de mesteacan si profile de otel. Beneficii: Costuri de transport dus-intors si maritim reduse. 3 tipuri de cutii pentru toate dimensiunile de gaz.

Cerere de oferta

Ambalaje carduri si ATM-uri

ambalaje-carduri-si-atm-uri-300x225

Ambalare ce cuprinde o caseta ExPak S cu ambalaj interior pentru a proteja produsul. Paletii pot avea amortizare cu spuma pentru reducerea socurilor in timpul transportului. Reducerea timpului de ambalare (peste 75%). Costuri de transport minime datorita greutatii.

Cerere de oferta