slider-ambalaje2

Protectie de lunga durata impotriva umiditatii si agentilor corozivi


PROPADRY, produs usor de aplicat, rata mare de absorbtie a apei, are o greutate de patru ori mai mica decat cantitatea de apa, pe care o poate absorbi prin membrana sa unidirectionala.
Avantajele PROPADRY:
– izoleaza apa fiind construit cu o membrana de absorbtie unilaterala – durata mare de protectie – reduce timpii de ambalare

meteo
senzori-sufe-11-300x275


PROPASIL granule cu putere mare de absorbtie a umiditatii din interiorul ambalajelor.
PROPASIL se prezinta sub forma de panouri, lanturi, sau pungi, conforme cu standardele Administratiei pentru Alimente si Medicamente (USA).

meteo2
sdc14348-300x225


PROPABOL VCI: materiale ideale pentru protejarea produselor de agenti corozivi, eroziune mecanica si socuri.
PROPABOL VCI este disponibil sub forma de role, folii si pungi. PROPABOL VCI reprezinta o solutie eficienta ieftina si cu un grad mai mic de poluare, mai ales fata de metodele clasice de gresare si ungere.

meteo3


Ambalarea cu materiale de inalta calitate STIROFILM, cu elasticitate si rezistenta deosebita, permite protejarea tuturor produselor cu un strat ce previne pericolul oxidarii.
STIROFILM este extrem de rezistent atunci cand depozitarea necesita stivuire, fiind foarte rezistent la frecare. E usor de fixat, si poate fi sudat la nevoie pentru o etanseitate mai mare.

meteo3


Trasportul produselor de mari dimensiuni si pe distante lungi primeste garantia sigurantei si protectiei impotriva coroziunii prin utilizarea unui dispersor special de particule anticorozive numit PROPATECH VCI NOXY, menit sa satureze spatiul containerelor asigurandu-le in totalitate.
Dispersorul PROPATECH VCI NOXY este activat cu ceva timp inaintea transportarii efective, asigurandu-se astfel, inca de la inceput, un mediu de protejare a produsului ambalat, PROPATECH VCI NOXY eliminand, sub impulsul socurilor mecanice produse de miscare, particulele de saturare pe tot parcursul calatoriei.
PROPATECH VCI NOXY suporta activari/dezactivari multiple, ceea ce-l face un produs economic si eficient.

meteo3


Lamelele PROPASECARD cu indicii reversibili ai umiditatii permit o evaluare continua a conditiilor de pastrare a produselor, indicand in acest mod daca punctele de alterare ale produselor au fost atinse.
PROPASECARD sunt folosite in tandem cu materiale de dezumificare.
De asemenea PROPASECARD cu fereastra de vizualizare ofera avantajul ca poate fi introdus in pungile de protectie, ambalaje etc. oferind informatii despre mediul intern fara a fi necesara desfacerea acestora.
PROPASECARD cu fereastra de vizualizare este foarte practic pentru diferite domenii de activitate: muzee si opere de arta, diagnosticare, industria de ambalaje, instrumente optice, componente militare, industriile auto si electronica

meteo
senzori-sufe-31-300x222


Protectie interioara anti-soc

PROPABLANK – sac de dunaj, creat din materii prime de inalta calitate ce asigura un inalt nivel de rezistenta.
Sacii de aer PROPABLANK asigura protejarea marfii, prin inserarea lor in spatiile goale, eliminandu-se astfel deplasarile bruste si socurile posibile venite din balansarea produselor.
PROPABLANK este usor de montat datorita ventilului de umplere cu aer, care permite adaptarea sacilor la spatiile ramase dintre ambalaje. Fiind realizat in totalitate din polietilena, PROPABLANK este reciclabil, iar stocarea usoara si reutilizarea fac din PROPABLANK o solutie convenabila de securizare a marfurilor. meteo4 PROPARING, veriga esentiala in siguranta manipularii, este un inel din plastic ce permite manipularea in siguranta si elimina deteriorarile inevitabile folosirii cranicelor si a motostivuitoarelor.
In cazul rolelor de otel, PROPARING inlatura deteriorarea ultimilor metri. Este reutilizabil ceea ce-l face un produs foarte convenabil.
PROPARING este destinat industriei metalurgice si este disponibil la dimensiunile cele mai frecvente ale rolelor.