Industrie – Ambalaje Industriale


Ambalare monede si bancnote

ambalare-monede-si-bancnote1-300x225

Solutie de ambalare ce asigura stivuire si usurinta in mutare. Ambalajul poate face fata presiunii create de monede (350-600 kg). Transport securizat.

Cerere de oferta

Ambalaje rulouri
cupru

ambalaje-rulouri-cupru-300x225

Solutie completa de ambalare ce are urmatoarele beneficii: Protectie superioara a recipientului de depozitare. Economii anuale in transporturile maritime. Abordarea problemelor legate de spatiul de stocare.

Cerere de oferta

Ambalare marfuri periculoase

marfuri-periculoase-300x225

Solutie de ambalare ermetica a marfurilor. Beneficii: Manevrare usoara si acces rapid la marfurile continute. Cutii formate din placaj solid pentru protectie optima in timpul transportului. Reducerea timpului de ambalare.

Cerere de oferta

Transportoare
Marfa

ambalaje-transportoare-marfa1-300x225

O solutie de ambalare compusa din cutii de placaj demontabile si mai rezistente decat cutiile din lemn traditionale. Economisirea costurilor de transport pentru clienti. In conformitate cu reglementarile internationale sanitare in vigoare.

Cerere de oferta

Ambalare
butelii gaz

ambalare-butelii-gaz-300x225

O solutie inovatoare de protectie exterioara: casete de placaj de mesteacan si profile de otel. Beneficii: Costuri de transport dus-intors si maritim reduse. 3 tipuri de cutii pentru toate dimensiunile de gaz.

Cerere de oferta

Ambalaje carduri si ATM-uri

ambalaje-carduri-si-atmuri-300x225

O solutie de ambalare ce cuprinde o caseta ExPak S cu ambalaj interior pentru a proteja produsul. Paletii pot avea amortizare cu spuma pentru reducerea socurilor si vibratiilor in timpul transportului. Reducerea timpului de ambalare Costuri de transport reduse.

Cerere de oferta

Protectie
supratensiune

echipament-protectie-supratensiune-300x225

Un design de ambalare personalizat realizat din placaj de 6 mm pentru transport maritim. Beneficii: Container de 20”. Cheltuieli de transport reduse. Cutiile pot fi deschise si inchise in timpul inspectiilor.

Cerere de oferta

Sistem
emisie – receptie

sistem-emisie-receptie-300x225

O cutie de ambalare rabatabila cu cleme de plastic reutilizabile. Reducerea costurilor de transport cu 10%. Sistem de ambalare pliabil, durabil. Respecta reglementarile internationale fitosanitare pentru ambalaje din lemn.

Cerere de oferta

Energie solara si eoliana

produse-de-energie-solara-si-eoliana-300x225

Panourile solare sunt fragile si trebuie manipulate cu mare grija in timpul transportului. Turbinele eoliene necesita ambalaj de protectie pentru asigurarea unui transport sigur.

Cerere de oferta

Ambalaje ferme solare

ambalaje-ferme-solare-300x225

Fermele solare au in componenta oglinzi sensibile, receptoare, reflectoare, structuri de metale grele. Avem solutia de transport a produselor in conditii de maxima siguranta.

Cerere de oferta

Ambalare panouri solare

ambalare-panouri-solare-300x225

Ambalaj pentru 29 de panouri solare. Beneficii: Reducerea costurilor totale. Economisirea spatiului in depozit. Nu s-au inregistrat daune.

Cerere de oferta

Ambalaje energie eoliana

ambalaje-energie-eoliana-300x225

Beneficii: Produse de protectie de neegalat. Reducerea costurilor de ambalare si depozitare.

Cerere de oferta

Ambalare echipament medical

ambalare-echipament-medical-300x225

O solutie de ambalare ce consta intr-un container reutilizabil, din placaj cu accesorii speciale de protectie. Cutiile sunt echipate cu roti si bare de tractare pentru a simplifica manipularea.

Cerere de oferta